Persoonlijk advies
Heeft u vragen?
Wij beantwoorden ze graag!
Wim Roukens

Over Rotex blades uw specialist in multitool zaagbladen

Rotex Blades heeft zich gespecialiseerd in professionele multitool zaagbladen. Rotex Quality Blades multitool zaagjes zijn ten opzichte van de originele zaagbladen doorslaggevende in de prijs en kwaliteit verhouding. Wij leveren multitool zaagbladen die o.a. geschikt zijn voor uw Fein multitool en Fein supercut.

 

Veiligheid

Door gebruik te maken van Europese normen wordt er voldaan aan de wettelijke eisen van duurzaamheid en kwaliteit. Door de uitvoerige testen in diversen branches bieden wij u een ruim assortiment multitool zaagbladen aan, welke niet van orgineel is te onderscheiden.

 

Persoonlijke, heldere en duidelijke benadering

Rotex Blades staat voor een persoonlijke benadering. Direct, helder en duidelijk. U doet rechtstreeks zaken met de ondernemer. Rotex Blades is een jong en dynamisch bedrijf met als doel om de (bouw)markt te voorzien van kwalitatief hoogwaardige zaagbladen en aanverwanten producten.

 

Wij onderscheiden ons op de markt door innovatief ondernemerschap, waarbij wij ons oplossingsgericht toespitsen op de wensen van de klant, en we prijs technisch zeer goed in de markt liggen.


Uw leverancier in diversen soorten zaagbladen voor hout, staal, steen en beton